14 Σεπ 2009

αύριο γραπτά, πέμπτη προφορικά

Σήμερα αποφάσισα να σερφάρω λίγο, με την ψευδαίσθηση ότι αύριο τελειώνω. Όμως αύριο είναι απλά το γραπτό [ 70 πολλαπλά αγγούρια και 2 ασκήσεις, σε 90' ]. Οπότε τίποτε δεν τελειώνει αύριο- μέχρι το ασάλιωτο προφορικό της πέμπτης, και την αναμονή του αποτέλεσματος-άγνωστο πότε. Και η χαρά μού κόπηκε στη μέση. Ξανά τα κεφάλια μέσα λοιπόν.
Μέχρι νεωτέρας, αυτό είναι το νέο Tarot Sport των F.B. που το έλαβα χθες βράδυ. O Derek Walmsley στην κριτική που κάνει στο τελευταίο WIRE δεν έχει απόλυτο άδικο-όχι όμως και τέτοιo θάψιμο. Υποδεέστερο του 1ου EP τους, σαφέστατα, λόγω μίας πιο mainstream αλά MOBY απόπειρας αλλά ίσως και του ότι δεν έβαλαν κόλο κάτω-το έγραψαν εν μέσω των εμφανίσεων. Περιμένω βέβαια και την επίσημη κυκλοφορία μέσα Οκτώβρη γιατί το mp3 πάντα έχει απώλειες.
Η τελευταία πρόταση της κριτικής του Derek Walmsley έχει το λόγο που μου αρέσουν τόσο πολύ οι F.B. " While it's on, you can't think of anything else, " για να συνεχίσει με κάτι που δεν συμφωνώ-τουλάχιστον για το Street Horrrsing- " and when it's finished, you've completely forgotten it."
Fuck Buttons ΤΑRΟΤ SΡΟRΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου