6 Απρ 2008

LOVE LETTERS





καλλιτεχνις
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΣΑΚΚΑ - stasakka@hotmail.com
χωρος
ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 30, Μεταξουργειο
εως
12 04 2008

7 σχόλια:

  1. πολύ όμορφο.. χάρηκα που βρήκα έναν άλλο τρόπο να σε διαβάζω. narcoleptic (στο άλλο μου σπίτι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ. έχει δουλειά γιατί δεν ξέρω ακόμα που πάει το λεωφορειάκι μου. ασφυκτιούσε πάντως στη mylifo. είχα επισκεφτεί το μπλογγ σου αλλά δεν άφησα κάποιο σημάδι. ελπίζω να τα λέμε πιο συχνά τώρα. και ξεκινάω με την ερώτηση γιατί ναρκοληπτικός νεκρός ποιητής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νεκρέ ποιητή. είσαι ο πρώτος επιβάτης που ανέβηκε στο λεωφορείο μου. είναι πολύ τιμητικό για μένα. καλό σαββατόβραδο στο λονδίνο. πριν κάτι χρόνια που είχα έρθει πήγα στο fabric. υπάρχει ακόμα; ισως τα πούμε και από κοντά στο λονδίνο αν έρθω ή στην αθήνα όταν έρθεις. εως τότε mind the gap.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα. λοιπόν, το νεκρός ποιητής το είχα πετύχει κάποτε διαβάζοντας ένα γάλλο ποιητή του οποίου το όνομα δεν θυμάμαι (το βιβλίο του δυστυχώς το έχασα σε μία μετακόμιση). το narcoleptic αφενός είναι ένα τραγούδ των placebo, αφετέρου έν αστείο για την τάση μου να αποκοιμιέμαι όπου και αν με αφήσεις.. Μάλλον εσύ θα έλθεις πρώτα εδώ, εγώ θα αργήσω αρκετά (έτσι λέω τώρα τουλάχιστον να έλθω Αθήνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλορίζικος και με καλή καρδιά... εισαι πολύ φιλόξενος και σίγουρα ανοιχτόκαρδος μιας και φιλοξενεις τα "love letters"... ευχομαι να εισαι παντα ερωτευμένος και να καταφέρνεις να εναρμονίζεις πνέυμα ψυχή και σώμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. stav ευχαριστώ. έβαλα το μπλογγ σου στις συνδέσεις μου με το ονομα stavroula sakka. αν διαφωνείς πες μου. ποτε θα κανεις αναρτησεις στο μπλογγ σου για να σου αφηνουμε εκει σχολια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε helmet δεν εχω καμία αντιρηση, το δικό μου blog ειναι υπο κατασκευή και σύντομα θα μπορεις να μου αφήνεις σχόλια!!! πολλλεςςςς καλημέρεςςςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή