15 Απρ 2008

+ma


[ my way ]
O +ma είναι ο έλληνας καλλιτέχνης Μηνάς Μηλιαράς. Συμμετείχε στο πρόσφατο Αthens Video */ Art Festival με ένα video installation στην αίθουσα Δ6 (Φούρνοι) με είσοδο από την πόρτα πίσω από το stage. Η καλλιτέχνιδα φίλη μου επέμενε να μπω να δω ένα από τα καλύτερα video installations του festival,το home sun. Όμως όλα τα chats μου γίνονταν πάντα μπροστά από την συγκεκριμένη είσοδο πίνοντας promotional sprite και κοιτώντας την προετοιμασία των gigs. Έτσι ποτέ δεν μπήκα στους φούρνους από την δεύτερη είσοδο. Και έτσι έχασα ένα από τα καλύτερα video installations. Όμως με βρήκε αυτό. Ήρθε στο shortbus μου εξ ονόματος του δημιουργού του . Αυτού του καλλιτέχνη το έργο επέμενε να δω η φίλη μου, όπως μου είπε σήμερα. Σε ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανες +ma.
(Εδώ βλέπουμε μία άλλη, καταπληκτική, video προβολή του, το my way.)

4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όντως απο τα καλλητερα εργα, αυτό με την θάλλασα και την κουρτίνα, έλεγα σε μια φίλη, αυτό το έργο άνετα θα μπορούσα να το έχω σπίτι μου και να μην το βαρεθώ ποτέ!!! μπράβο και συγχαρητήρια +ma, αλλα και σε σένα helmet, που το φιλοξενεις στο λεωφοριάκι σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. to anwterw sxolio den kserw pws diagrafike, ithela apla na pw pws i xara kai i timi einai dikes mou :) :p

    stav: δεν έχεις κάποια σχέση με την ποιήτρια σταυρούλα που γνωρίζω, ε?

    μηνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλημέρα!!! μηνά, οχι δεν ειμαι η ποιήτρια που γνωρίζεις, αλλα ειμαι ζωγραφος, μου άρεσε πολύ η δουλειά σου, την πρόσεξα και την θυμόμουν, συγχαρητήρια, καλή συνέχεια και πολλες καλημέρες!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή