1 Νοε 2009

εσωστρέφεια














Το δημιουργικό, το πρωτοποριακό, το εναλλακτικό, το καινούργιο, το πρωτότυπο, το ριζοσπαστικό, το καινοτόμο...,δεν έχουν καμία τύχη στην αθηναϊκή πόλη κράτος.
Αφενός γιατί το κοινό ειναι κοινότυπο και ο τύπος τυποποιημένος. Αφετέρου γιατί όλα τα προαναφερόμενα δεν κοινωνούνται από τους φορείς τους περισσότερο από ακτίνα χιλιομέτρου. Για παράδειγμα σήμερα στα Εξάρχεια βρήκα καμιά δεκαριά φλάϊερς για σημαντικές εκδηλώσεις που δεν είχα άλλο τρόπο να ενημερωθώ στο μακρινό προάστιο που μένω, την Κυψέλη . Ούτε από το διαδίκτυο. Όπως το 1ο Athens POETRY SLAM. Έτσι και γω δεν λέω τίποτα ούτε γι αυτό ούτε για τα άλλα.
Αυτά συζητούσα σήμερα στο vinyl microstore με τον Psychomafia ο οποίος είχε τις ίδιες απόψεις για την αθηναϊκή πολιτιστική δυσκοιλιότητα. Πήρα το νέο cd των Lullatone που είχα παραγγείλει και έφυγα για την ακριτική Κυψέλη. Τσαντισμένος.
Τα Yuria 09 ξεκινάνε την Τρίτη 3/11 με τους BAZOOKA στο vm-πολύ ωραία η νέα του βιτρίνα με έργο του Αλέξανδρου Βασμουλάκη- και τον NOSAJ THING στο Higgs.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου