5 Νοε 2009

today's schedule



























.
..3 μέρες πριν το τέλος της έκθεσης GOLDEN AGE Highlights of Dutch Graphic Design (1890-1990) που γίνεται στο μουσείο κυκλαδικής τέχνης 8/10 – 8/11/2009, ο επιμελητής της, κορυφαίος ολλανδός Cees W. de Jong, θα δώσει διάλεξη [στα αγγλικά] και θα ακολουθήσει ξενάγηση. Η εφαρμοσμένη, μεν, τέχνη που είναι η γραφιστική έχει τεράστια επίδραση στον πολιτισμό. Τα σύμβολα είναι δυνατά σημαίνοντα. Από την θρησκεία και την πολιτική μέχρι την αγορά. Η αναζήτηση μίας ταυτότητας, που όσο απλό και αν φαίνεται τελικά τόσο πιο σύνθετο αποδεικνύεται, επικυρώνεται στην γραφική αποτύπωση. Αυτά τα σημαινόμενα με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και πολύ περισσότερο όταν η εγχώρια δημιουργία είναι ελάχιστη και η πρακτική αρκείται στην ασφάλεια της αντιγραφής. Θα αδράξω λοιπόν την ευκαιρία. Ώρα έναρξης 18.00.
...Στις 20.00 μία μικρή κουστωδία από το μουσείο, θα κατηφορήσουμε από το κολωνάκι στα εξάρχεια. Στο vinyl microstore είναι η 2η μέρα του Yuria 09. Σήμερα θα εμφανιστεί ο αγαπημένος μου Νίκος Μαρδάκης aka Big Fat Lips για να παρουσιάσει τις ηλεκτρονικές του συνθέσεις με τα πολύ ιδιοσυγκρασικά σάμπλς. Το άλμπουμ του Lemon Kiss στη δισκογραφική memory format μας το δίνει για δωρεάν preview download.
...Επίσης σήμερα στο vinyl microstore ξεκινάει το πρώτο παζάρι που κάνει στο μοναδικό υλικό του. Έχω εντοπίσει πολλά διαμάντια σε cd-πολλά περισσότερα σε βινύλιο αλλά δεν έχω πικ απ- τα οποία είχα σε δεύτερη-λόγω οικονομικών-μοίρα. Τώρα στις τιμές ευκαιρίας έχω τη δυνατότητα να τα αποκτήσω. Το παζάρι είναι πέμπτη-παρασκευή-σάββατο.
[Παιδιά μην αδειάσετε το μαγαζί. Συγκρατηθείτε να προλάβουμε κι εμείς.]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου