18 Δεκ 2012

δωρεαν μουσικη τεταρτη 19.12.2012 [δυσκολη επιλογη]

Κιθαρίστας των White Fence, έχει επίσης συνεργαστεί με τον Ariel Pink, τους Flesh Unitard, τους Charlemaignes, τον John Webster Johns και με άλλους κακεντρεχείς μουσικούς της σύγχρονης lo-fi σκηνής του Λος Άντζελες, ο C.C. Name, aka John Dust, παράγει ψυχεδελικές ποπ μελωδίες συνδυάζοντας κιθαριστικά γρατζουνίσματα στα οποία αιωρείται μία 60’s garage διαθεση με αλλοιωμένα φωνητικά και καλειδοσκοπικούς ήχους απο keyboards. Ο ίδιος χαρακτηρίζει το υλικό του ως ένα rock 'n' roll βιβλίο σε μορφή κασέτας πάνω στον πόλεμο ανάμεσα σε δύο αντίπαλες συμμορίες: τους Shadows και τους Wooly-Bully… 
Στην Αθήνα θα εμφανιστεί μαζί με την Emma Acs, τραγουδίστρια από την Κοπεγχάγη (Emma Acs and the Inbred Family) σε ένα αυτοσχέδιο ντουέτο-έκπληξη.
Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 
21:30
Είσοδος : από την πόρτα



Ο Κ. πιο λιτός από ποτέ. Αφήνει στην άκρη τους πειραματισμούς του παρελθόντος, παίρνει μια ακουστική κιθάρα και βγαίνει στον δρόμο. Αποδομεί υλικό και από τις τρεις κυκλοφορίες των 2L8. Ξεγυμνώνει πολύπλοκες συνθέσεις, αφαιρεί αρμονία και μελωδίες για να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην αλήθεια της μουσικής. Εκεί που οι λέξεις σημαίνουν δυνατότερα, εκεί που οι ψίθυροι πονάνε σαν κραυγές και οι κραυγές συγκινούν σαν ψίθυροι. Μία παράσταση για ένα ρόλο με τη γνωστή πλέον θεατρική εσσάνς των 2L8, που προσκαλεί τον θεατή “Join the resistance, fall in love” σε μια ιδιότυπη επανάσταση.
κτίρια τη νύχτα
Αυτοσχεδιασμοί και αποσπάσματα από το επερχόμενο άλμπουμ με τίτλο “κενοί χώροι”, καθώς κι από τα προηγούμενα “σημειώσεις άλυτων θεμάτων” (2011) και “ωεμ και η λαίμαργη αγάπη, οι υποθέσεις του πέμπτου κόσμου” (2010). 
Eύη Κουρτίδου
Η Εύη Κουρτίδου γεννήθηκε στην Βέροια. Ξεκίνησε να μελετά μουσική στα 7 της γιατί ο μπαμπάς της ήταν παράφωνος. Πέρασε από ωδεία, έπαιξε σε διαγωνισμούς, πήρε πτυχία, μέχρι που «τα ξέχασε όλα και πήγε να φάει κρέμες με λεμόνι». Η μουσική για την θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Μαργαρίτας Καραπάνου «Η Κασσάνδρα και ο Λύκος» αποτελείται απο κιθάρες, φωνές και ηλεκτρονικά ψήγματα και συνιστά την πρώτη της προσωπική συλλογή.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου