6 Οκτ 2008

στηρίζουμε το έργο του vinyl microstore.







γινόμαστε μέλη στο VM FOUNDATION.


όσοι πιστοί προσερχόμαστε. όσοι άπιστοι το σκεφτόμαστε.

μεταφέρω αυτούσια την ανακοίνωση του αγαπημένου μας "δισκάδικου" :

THE NEXT STEP OF VINYL MICROSTORE

..." κάθε πωλητής προσπαθεί να ικανοποιήσει ένα πόθο που δεν γνωρίζει ακόμη,
ενώ ο αγοραστής υποβάλλει πάντα τον πόθο του στην πρώτιστη ικανοποίηση του να μπορεί να αρνηθεί αυτό που του προτείνουν..."

Ευτυχώς κανείς μας δεν μπορεί να περηφανευτεί για την καθαρότητα του ρόλου του. Ούτε εμείς είμαστε γνήσιοι έμποροι κι ούτε κι εσείς απλοί αγοραστές. Η συνάντηση μας επίσης δεν ήταν τυχαία και ούτε είμαστε τελείως άγνωστοι μεταξύ μας. Παρόλα αυτά πρέπει να προτείνουμε το "εμπόρευμα" μας και να ορίσουμε το αντίτιμό του. Αν ενδιαφέρεστε για την πραγμάτεια μας σημαίνει πως μπορούμε να ικανοποιούμε τους πόθους σας οπότε συνεχίζουμε.
Ειδάλλως συνεχίζουμε ο καθένας τον δρόμο του.

Μετά από 13 χρόνια ζωής θέλουμε να σας πληροφορήσουμε πως η βιωσιμότητα του vinyl microstore με τις παρούσες συνθήκες είναι αδύνατη.
Παρά τις προσπάθειές μας, τα οικονομικά αποθέματα έχουν εξαντληθεί προ πολλού και τα ψυχικά αποθέματά μας βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Πρακτικά συμβαίνουν τα εξής, υπάρχει ένας ανοιχτός χώρος στο κέντρο της πόλης. Ο χώρος μπορεί να φιλοξενεί συναυλίες, workshops, ένα δικτυακό ραδιόφωνο, installations, εκθέσεις, προβολές, παρουσιάσεις, διαλέξεις, δίσκους, βιβλία, t-shirts, κάνει ανοιχτούς διαγωνισμούς για νέους δημιουργούς, εκδίδει σε περιορισμένα αντίτυπα αντικείμενα τέχνης, παρέχει εξοπλισμό ήχου και εικόνας, διοργανώνει ένα φεστιβάλ, parties, εκδρομές και θέλει να μη σταματήσει εκεί.
Αυτή είναι η πραγμάτεια μας. Για μας αυτό είναι το vm.
Έχουμε όλη την διάθεση να συνεχίσουμε ακόμη πιο δημιουργικά αλλά είναι πρακτικά αδύνατο να επωμιστούμε το αντίτιμο.

Φέτος κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια για να παραμείνει αυτός ο χώρος ανοιχτός και δημιουργικός.Οι αλλαγές που προτείνουμε είναι δομικές, ενισχύουν τον χαρακτήρα του vm όπως έχει διαμορφωθεί όλα αυτά τα χρόνια από τις δράσεις του και εκφράζουν την πολιτική μας άποψη για τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Το επόμενο βήμα στηρίζεται στην συνδρομή όσων από εσάς θεωρείτε πως είναι χρήσιμη η ύπαρξη του vm στην πόλη. Η συνδρομή που ορίσαμε είναι συμβολική και παρέχει προνόμια που θεωρούμε πως την καθιστούν δίκαια. Αν κάποιοι θέλουν να συνδράμουν περισσότερο είναι ευπρόσδεκτοι.

Ζητάμε την συνδρομή σας όχι μόνο για αυτό που υπάρχει και κινδυνεύει αλλά γι αυτό που θέλουμε να χτιστεί και ξεκινά από τα θεμέλια.

Θεωρούμε πως είναι σωστό να μην εξετάσετε αυτή την πρόταση συναισθηματικά.
Εξάλλου μην ξεχνάτε πως ο αγοραστής υποβάλλει πάντα τον πόθο του
στην πρώτιστη ικανοποίηση του να μπορεί να αρνηθεί αυτό που του προτείνουν.

Εδώ είναι η πρόταση μας | Μπείτε στο site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου