14 Ιουλ 2009

θανατηφόρο









Περίμενα πως και πως να ακούσω κάτι φρέσκο από τη dubstep σκηνή. Πολύ καιρό τώρα μου έδινε την εντύπωση ότι αναπαυόταν στις δάφνες της και επαναλαμβανόταν σε ένα τέλμα αρκετά αυτιστικό ή και αυτάρεσκο. Άντε ένα 12" κάπως λίγο πιο δω, άντε άλλο ένα κάπως λίγο πιο κει. Καμία όμως ολοκληρωμένη παραγωγή που να ανοίγει μία νέα προπτική. Νάταν αυτό το τέλος άραγε, ακολουθώντας και αυτή η σκηνή την ακατανόμαστη μοίρα της house;

Ο Χ Ι. Γιατί έσκασε η κυκλοφορία του ντεμπούτου LP των πανάγνωστων KΛΩΟΥΚΣ [ κάπες ], ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ [ σε ελεύθερη απόδοση ο τίτλος BEΡΣΟΥΣ ΓΚΡΑΙΪΝ]. Όπως ανακάλυψα είχαν κυκλοφορήσει ένα 12" το 2007. Μετά τίποτα. Μάλλον πρόσφατα τα δύο 12" προάγγελοι ΤΟΥ LP.
Καταιγιστικά μπάσσα που σε κολλάνε στον τοίχο. Ιντάστριαλ ηλεκτρονικά. Μετταλικός θόρυβος . Λίγα σπάνια ακατάληπτα φωνητικά. Νταπστεπ ρυθμός που σε ακινητοποιεί. Πιστεύω τις σωστές λέξεις γι αυτό θα τις βρει ο κ.Ιλό-έστω και αν το θάψει. Για μένα ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτό που συνηθίζουν να περιγράφουν οι αλλοδαποί μουσικοκριτικοί με τον όρο SICK.
Eυχαριστούμε τον Νίο της μπλογγόσφαιρας για το λινκ. Λόγω της προφήτου το lp είναι σπασμένο σε 8 πρώτα τράκς + το 9ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου