5 Ιουν 2009

TOMMIE HOLIDAY













" I really like to be in the wilderness away from people and society and all these idiots, you know, all these people around that cause me trouble and get me in trouble and stuff. "
David Lynch's Interview project #002
Βέβαια ο Tommie έφτασε σε αυτό το σημείο αφού πέρασε την κρίση αυτογνωσίας του. Μετά τα, δύσκολα μεν, παιδικά του χρόνια κατάφερε να γίνει χασάπης και να βγάζει καλά λεφτά - εξακολουθώ να αναρρωτιέμαι γιατί στην Αμερική ένας χασάπης είναι από τους καλύτερα αμοιβόμενους εργαζόμενους. Μετά όμως όπως ο ίδιος παραδέχεται...
" Shit man, later I just got myself lazing just a big fat zero man, I ain't got a life, I ain't doing nothing, I'm just hanging out man. "

Τώρα όμως τα πράγματα δεν είναι πια τα ίδια για τον Tommie. Το όνειρο του είναι να περάσουν οι 16 μήνες αναστολή για να καταφέρει να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και να αναχωρήσουν για την Μοντάνα μακρυά από όλους και από όλα της σκατοΑριζόνας. Προς το παρόν ταξιδεύει με το βαν του και έχει για παρέα τον σκύλο του Pee Wee.

[ Ο Tommie βοήθησε τον έρωτα της ζωής του να θάψουν τον πρώην γκόμενο της, τον οποίο αυτή σκότωσε με οπλοπολυβόλο γιατί την παρενοχλούσε και απειλούσε να σκοτώσει τα τρία της παιδιά. ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου