26 Ιαν 2010

`














γιογκα
μεγκαφαουνα
Αυτό ήταν το hypnagogic-metal-psychedelic... μάστερπισ που προσπαθούσα να αναρτήσω.
Την περασμένη τετάρτη 27 [ σήμερα είναι δευτέρα 1] ενώ άκουγα τον plughead στον poplie το πισι έκανε ένα ήχο σαν σειρήνα και έκλεισε οριστικά. Η τάρτα λεμόνι ψηνόταν για το βραδυνό ντίνερ αλλά δεν πρόλαβα ποτέ να προσκαλέσω τον gizmo και τον .flp [ σόρρυ γκάϊζ, όλα τα τηλέφωνα τα έχω στο πισι]. Το δείπνο κανονίστηκε τελευταία στιγμή-ήταν μέρα που μπορούσε ο μεσιέ. Από την περσυνή σύνθεση του m.hulot's c-box δείπνου at helmet's έλειπαν επίσης οι acte vide [και ο crooked]. Είχαν προστεθεί όμως ο jazra, ο άγγελος κυρίου και η misirlou oubliez. Σταθερές παρουσίες ο moikai, η kolk, ο man και ο and. Το φλουρί το κέρδισε ο manand [ πέρυσι το είχε κερδίσει ο m.h.]. Ήταν ένα δείπνο που αναβαλλόταν διαρκώς, οπότε έπρεπε τουλάχιστον να πάρει τον επετειακό χαρακτήρα της κοπής πίτας.
Όσο και αν λέει, ο φίλος που το λέει, ότι κάθε τρίτο ποστ γλύφω τον ιλό -που τον έχω κάνει θεό- και γι αυτό με έχει βάλει στις αρχές του λινκ λιστ του, για μένα ο μεσσιέ είναι μοναδικός. Πέρα από το μπλογγ του τον συναντώ για λίγες στιγμές σε διάφορα ιβέντς. Το "αυτό δεν το ξέρει ούτε ο ιλό" δεν ισχύει. Ξέρει τα πάντα. Επίσης στην σιμποξ κολλεκτίβα είναι όλοι τους γκουρού. Το μουσικό name dropping είναι ανελέητο [αν και στο φετινό ντίνερ μπόρεσα να τους παρακολουθήσω καλύτερα στα μουσικά].
Από το ίντερνετ τελικά δεν ανέπτυξα μόνο νέα κοινωνικότητα. Είναι πια η μουσική μου πύλη και το νέο μέσο μου στην πραγματικότητα. Αντίο παλιέ κόσμε-και παλιόκοσμε. Αυτό το πενταήμερο χωρίς ίντερνετ ένιωθα να ζω ένα σύγχρονο κωσταλέξι.
[Επίσης διαπίστωσα ότι τα δείπνα στο σπίτι είναι ο καλύτερος τρόπος να βρίσκεσαι με ανθρώπους. Όπως και ότι θέλω να οργανώσω μερικά ακόμα δείπνα. Να δω πότε...]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου